Garšīgas un ātras vistas pastētes recepte.
Saite kopēta
Vistas pastēte – recepte / kolāža: My, foto: depositphotos.com/
Piedāvājam jums pagatavot gardu vistas pastēti no vienkāršām sastāvdaļām. Šāda pastēte ir ideāli piemērota kā uzsmērējums uz maizes rīta kafijai vai sviestmaizes ar to var ņemt līdzi uz darbu.
Starp citu, var izmantot ne tikai vistas fileju, bet arī vistas stilbiņu gaļu, ziņo Mys, atsaucoties uz valway_ka.
Jūs varētu interesēt: Par zelta svaru: kabaču ikri ar neparastu sastāvdaļu.
Vistas pastēte – recepte
Sastāvdaļas:
- 2 vistas filejas
- 2 lieli sīpoli
- 2 burkāni
- 50 ml krējuma
- Buljons
- Sāls un pipari
- Muskatrieksts
- Ķiploki
- Sviests
Vāra gaļu līdz mīkstumam sālītā ūdenī.
Sīpolus smalki sagriež, burkānus sarīvē un apcep sviestā.
Gaļu sasmalcina, pievieno garšvielas, dārzeņus, buljonu un krējumu un vāra apmēram 5 minūtes.
Sastāvdaļas sajauc ar blenderi, ievieto traukos un pārlej ar izkausētu sviestu.
Uzglabāt ledusskapī, baudīt!
Noskatieties video par to, kā pagatavot vistas pastētes:
Jums varētu būt interesanti:
Par personu: valway_ka
valway_ka ir populāra ukraiņu kulinārijas blogere sociālajā tīklā Instagram. Bloga autore regulāri publicē ekskluzīvas izsmalcinātu ēdienu receptes. Valway_ka ir abonējuši vairāk nekā 86 tūkstoši sociālā tīkla lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

