Olu kultenēm pievieno vienu sastāvdaļu: perfektā ēdiena noslēpums

Daži pavāri iesaka pievienot nedaudz sojas mērces – maigākai garšai un sāls satura samazināšanai.

Kopēta saite

Ir daudz olu pagatavošanas iespēju / Kolazh: My, foto: depositphotos.com

Jūs uzzināsiet:

  • Daži pavāri iesaka ēdienam pievienot nedaudz sojas mērces.
  • Interesanta kombinācija ir olu kultenīši ar Boursin sieru.
  • Pasniegšana ir vienkārša – olu kultenīši uz grauzdētas rupjmaizes šķēles.

Olu kultenīši ir viens no visdaudzpusīgākajiem ēdieniem, kas lieliski piemērots brokastīm vai pusdienām. Tās var pagatavot pēc dažādām receptēm un pasniegt uz grauzdiņiem vai iekļaut sīvās angļu brokastīs.

Iepriekš tika ziņots, kāpēc briti neglabā olas ledusskapī.

Neraugoties uz receptes vienkāršību, ir daudz pagatavošanas variantu: ar sviestu vai augu eļļu, pievienojot pienu, krējumu vai krēmkrējumu, raksta Express.

Daži pavāri iesaka pievienot nedaudz sojas mērces, lai iegūtu maigāku garšu un samazinātu sāls saturu.

Viens lietotājs izmēģināja interesantu kombināciju – olu kulteni ar Boursin sieru – tā izrādījās diezgan garšīga. Šoreiz, turpinot eksperimentēt ar sieriem, viņa nolēma izmantot rīvētu mocarellu, lai parastajām pusdienām piešķirtu nedaudz bagātības un garšas.

Pārskatot receptes, var redzēt, ka čatā bieži tiek liktas papildu sastāvdaļas: sīpoli, spināti, kāposti un citi dārzeņi. Tomēr, ja ēdienu pārslogosiet ar sastāvdaļām, tas drīzāk pārvērtīsies par omleti, nevis klasisko olu kulteni, īpaši, ja plānojat to pasniegt uz grauzdiņiem.

/ Infografika: My

Pagatavošanas metode ir vienkārša:

  • Saputojiet divas olas, viegli saputojiet tās ar sāli un pipariem;
  • Ielej maisījumu uzkarsētā pannā ar nedaudz eļļas;
  • kad olas ir sākušas gatavoties, pievienojiet rīvētu mocarellu un vēl pāris minūtes pagatavojiet.

Pasniegšana bija vienkārša – olu kultenīši uz grauzdētas rupjmaizes šķēles. Bija ļoti garšīgi un sātīgi – ideāli, ja pēc stundas negribat justies izsalkuši. Noteikti iesaku nākamreiz, kad gatavosiet olas, pamēģināt pievienot nedaudz siera.

Kā vācieši gudri gatavo olas

Krāsainas cieti vārītas olas ir ierasta parādība Vācijas lielveikalos ne tikai Lieldienu laikā, bet visu gadu. Bet kāpēc tās ir krāsotas?

Atbilde ir vienkārša: lai vieglāk atšķirt vārītas olas no jēlām olām. Tas ir ērti – pircējs uzreiz saprot, ka produkts ir gatavs ēšanai. Šis krāsu marķējums ir kļuvis par sava veida vietējo ātrās ēdināšanas versiju – pērc, nomizo un ēd bez liekas piepūles.

Noskatieties video – kā vārīt olas:

Raidījuma Snidanok z 1+1 žurnālisti atklāja visas vistu olu vārīšanas nianses.

Iepriekš Mys rakstīja par to, ka olas būs svaigas visu gadu: kur tās jāliek. Vienā neparastā vietā olas var glabāt veselu gadu, un tajā pašā laikā tās saglabāsies svaigas.

Atgādinām, iepriekš jau ziņojām par to, kur labāk uzglabāt olas un citus pārtikas produktus ledusskapī. Daudzi cilvēki nepareizi izvieto produktus ledusskapī, jo nezina vienu shēmu.

Vairāk ziņu:

Par avotu:

. – ir britu ziņu tīmekļa vietne, kas saistīta ar laikrakstu Daily Express, kas ir viens no vecākajiem bulvārpreses laikrakstiem Apvienotajā Karalistē. Vietne pieder mediju uzņēmumam Reach PLC, kam pieder arī citi populāri izdevumi, piemēram, Daily Mirror un Daily Star.

Ja pamanāt kļūdu, lūdzu, izceliet tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai par to ziņotu redakcijai.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai