My jums pastāstīs, kā pagatavot veselu šķīvi bagelu tikai par 33 UAH.
Saite kopēta
Aromatizētu bagelu recepte / Kolāža: My, foto depositphotos.com
Smaržīgie maizītes ar ievārījumu – viena no labākajām bērnības atmiņām katram no mums. Turklāt maigie un smaržīgie maizītes būs lielisks papildinājums rudens tējas ballītei. My ar atsauci uz kulinārijas blogeri @alionakarpiuk pastāstīs, kā par 33 grivnām pagatavot bagelu kalnu, kas kūst mutē.
Sastāvdaļas:
- milti – 500 g;
- sviests – 50 ml;
- sausais raugs – 11 g;
- cukurs – 50 g;
- ūdens – 250 ml.
Gatavošanas process
Vispirms pagatavojiet siltu ūdeni, pievienojiet sviestu, cukuru un sauso raugu. Visu labi samaisa.
Milti jāpievieno trīs posmos. Neaizmirstiet labi samaisīt, lai mīkla kļūtu elastīga.
Pārklājiet mīklu ar plēvi un atstājiet siltā vietā uz 30 minūtēm, lai mīkla paceltos.
Kad mīkla ir uzrūgusi, sadaliet to 3 daļās. Katru daļu izrullē apļa formā un sagriež 8 trijstūros.
Uz katra mīklas gabaliņa platās malas uzliek nedaudz bieza ievārījuma – vislabāk der ābolu vai plūmju ievārījums. Pēc tam mīklu uzmanīgi savelk maizītes formā, novieto tās uz cepamās paplātes un apsmērē virsū ar ūdeni vai pienu.
Maizītes jācep apmēram 35 minūtes 180 °C temperatūrā.
Vēl karstos bagelīšus ir vērts apziest ar sviestu. Pēc vēlēšanās pārkaisa ar pūdercukuru.
Labas apetītes!
Kā pagatavot aromātiskas maizītes – skaties video:
Citas receptes:
Par personu: alionakarpiuk
alionakarpiuk ir populāra ukraiņu kulinārijas blogere sociālajā tīklā Instagram. Bloga autors regulāri publicē ekskluzīvas izsmalcinātu ēdienu receptes. Uz alionakarpiuk ir parakstījušies vairāk nekā 60 tūkstoši sociālā tīkla lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

