Viena cepšana, lai pabarotu visu ģimeni: slinks ieliet kūku recepti

Šīs receptes mīklu ir viegli pagatavot, un pildījumu var pagatavot no jebkura veida pildījuma.

Visgardākais lauru pīrāgs ar kāpostiem uz kefīra izrādīsies no pirmās reizes / My kolāža, TikTok ekrānšāviņš.

Viens no vienkāršākajiem cepšanas veidiem ir lauru pīrāgs. Mīklu ēdienam pagatavo dažu minūšu laikā – atliek tikai sajaukt sastāvdaļas ar dakšiņu. Tad maisījumu pārlej pildījumam un cep cepeškrāsnī. Recepte ir gan vienkārša, gan atjautīga. Ar vienu šādu izstrādājumu pietiek, lai pabarotu visu ģimeni.

Agrāk mēs arī rakstījām, kā pagatavot slinko beļaši, nemīcot mīklu un neveidojot formu.

Bejlīšu pīrāgs ar kāpostiem uz kefīra

Pavārmākslas blogere cook_julija_simonchuk dalījās ar savu recepti vietnē TikTok. Pēc pavāres teiktā, pildījums var būt jebkas – gaļa, zivs, siers, dārzeņi vai pat kaut kas salds. Video redzams līča pīrāgs ar kāpostiem.

Pīrāga pildījumam vajadzīgās sastāvdaļas ir šādas:

  • puse galviņas kāpostu;
  • viens sīpols;
  • viens burkāns;
  • trīs ēdamkarotes eļļas;
  • sāls, pipari, garšvielas pēc garšas.

Produkti mīklai:

  • trīs simti mililitru kefīra;
  • trīs olas;
  • divi simti gramu miltu;
  • četras ēdamkarotes sviesta;
  • šķipsniņa cepamās sodas;
  • šķipsniņa sāls;
  • sezama sēklas dekorēšanai.

Pildījumam sīpolus smalki sagrieziet un burkānus sarīvējiet. Karstā pannā ar eļļu dārzeņus apcep, līdz tie kļūst zeltaini (apmēram 5 minūtes). Sīki sagrieziet kāpostus un pievienojiet pannai. Sāli, piparus un uz lēnas uguns sautē, līdz kāposti ir gandrīz gatavi (apmēram 20 minūtes).

Mīklai lielā bļodā sajauc visas sastāvdaļas: kefīru, olas, sāli, eļļu. Lai pildījuma pīrāgs uz kefīra būtu mīksts, neaizmirstiet pievienot cepamo sodu. Ielej miltus un saputo ar putukrāsni, lai nebūtu gabaliņu.

Lasiet arī:

Ieslēdziet cepeškrāsni, lai tā sakarst līdz 180°. Pārklājiet cepšanas formu ar pergamentu. Ielej pusi mīklas. Pārklāj ar kāpostu pildījumu. Pēc tam pārlej pārējo mīklu un pārkaisa ar sezama sēklām.

Cept pīrāgu ar pildījumu uz kefīra ar kāpostiem apmēram 30 minūtes. Gatavību var pārbaudīt pēc zeltainas garozas un sausa zobu bakstāmā. Ja pildījumam ņemat gaļu vai zivis, tās jāpievieno jau gatavas.

Jums varētu būt interesanti arī jaunumi:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai