Raušu kāpostu recepte jaunā veidā: viss noslēpums vienā sastāvdaļā

Tātad jums vēl nav skābēti kāposti.

Saite kopēta

Kā pagatavot kāpostus – pārbaudīta recepte / Kolage: My, foto depositphotos.com, pexels

Skābēti kāposti ir diezgan populārs ēdiens, ko var pasniegt gan ar kartupeļiem, gan gaļas ēdieniem. Ir daudz skābētu kāpostu recepšu, bet šoreiz My iesaka pievienot vienu slepenu sastāvdaļu.

Ukraiņu ēdienu blogere @_tanyushina_ Instagram dalījās ar savu skābētu kāpostu ar medu recepti.

Jums būs nepieciešams:

  • kāpostus;
  • burkāni;
  • medus – 1,5 ēd.k;
  • sāls – 1,5 ēd.k. l;
  • ūdens – 1 litrs.

Gatavošanas process

Vispirms jāsagatavo sālījums. Pievienojiet 1,5 ēdamkarotes sāls uz 1 litru ūdens, uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai un atdzesējiet līdz remdenam.

Tad ielej 1,5 ēdamkarotes medus un rūpīgi samaisa, lai tas pilnībā izšķīst.

Atstāj sālījumu atdzist līdz istabas temperatūrai.

Tikmēr sagrieziet kāpostus un, ja vēlaties, varat pievienot burkānus.

Kāpostus cieši sablīvē trauciņos, kuros skābs. Visu pārlej ar sālījumu un atstāj uz aptuveni 1,5 – 2,5 dienām. Atkarībā no temperatūras jūsu virtuvē. Jo siltāk, jo ātrāk kāposti raudzēsies.

Pēc 24 stundām tos var nogaršot.

Starp citu, skābētu kāpostu sautēšanas laikā neaizmirstiet izlaist radušās gāzes, izmantojot, piemēram, suši kociņu. Galvenais ir neizmantot metāla priekšmetu.

Kā pagatavot skābētus kāpostus ar medu – skaties video:

Citas receptes:

Par personu: _tanyushina_

Tatjana Jušina _tanyushina_ ir populāra kulinārijas blogere sociālajā tīklā Instagram. Bloga autore regulāri publicē interesantas izsmalcinātu ēdienu receptes. Uz _tanyushina_ ir parakstījušies vairāk nekā 146 tūkstoši Instagram lietotāju.

Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai