Maigais rullītis ar kokosriekstu garšu nav iespējams nemīlēt.
Vienkāršs no cepumiem pagatavots bez cepšanas rullītis izskatās kā Bounty bārs / My kolāža, YouTube ekrānšāviņš.
Elektrības trūkuma periodos pavāri īpaši novērtē bez cepšanas gatavotu desertu receptes. Viens no šādiem atradumiem ir rullītis ar saldu pildījumu. Mīklas pamatne ir pagatavota no cepumiem, bet krēms – no iebiezināta piena. Pagatavošanai nav vajadzīga ne plīts, ne cepeškrāsns. Un tas iznāk tik garšīgs, ka ēdiens tiek apēsts gandrīz uzreiz.
Bez cepšanas cepumu rullītis ar saldinātu iebiezinātu pienu
Deserts kokosriekstu pildījuma dēļ garšo kā Bounty batoniņš. To nav grūti pagatavot. Galvenais ir nesteigties, lai deserts izdotos glīts.
Mīklas sastāvdaļas:
- divi simti piecdesmit grami cepumu;
- trīs ēdamkarotes kakao pulvera;
- simts mililitri ūdens vai piena;
- piecas ēdamkarotes cukura.
Krēmam būs nepieciešams:
- simts gramus iebiezināta piena;
- septiņdesmit gramus sviesta;
- četrdesmit gramus (trīs ēdamkarotes) kokosriekstu skaidiņu;
- simts gramus cukura.
Jums būs nepieciešams arī pergaments vai pārtikas plēve.
Sasmalciniet cepumus drupatās, izmantojot gaļasmašīnu, smalcinātāju vai rullīti. Lai veiksmīgi pagatavotu bez cepšanas pagatavotu rullīti, drupatām jābūt pēc iespējas smalkākajām. Šai masai pievieno cukuru, kakao. Pievieno istabas temperatūras ūdeni vai pienu un mīca viendabīgu blīvu mīklu.
Pēc tam sagatavo krēmu Bounty ruļlim bez cepšanas. Kondensētajā pienā iemaisa mīkstu izkausētu sviestu. Pievieno cukuru un kokosriekstu skaidiņas. Ja jums nepatīk saldi deserti, varat pievienot mazāk cukura vai pāris karotes skāba krējuma, lai iegūtu skābpiena garšu.
Lasiet arī:
Uz galda noliek pergamenta loksni un uz tās ar rullīti izrullē mīklu taisnstūra formā. Lai deserts izdotos glīti, virsmai jābūt līdzenai. Uz šīs pamatnes vienmērīgi izklāj krēmu. Tad desertu uzmanīgi ietin, paceļot papīru no vienas malas.
Gatavo Bounty rulli ietiniet papīrā un ielieciet saldētavā uz 30 minūtēm, lai tas labi sacietētu. Pēc tam to var pārvietot ledusskapī un tur uzglabāt līdz apēšanai. Pirms pasniegšanas desertu sagrieziet vienādās šķēlītēs.

