Sulīgi laiski pildīti kāposti cepeškrāsnī: tik garšīgi, ka kotletes tam nav pat tuvu.

Garšīgi laiski pildīti kāposti cepeškrāsnī iznāk ļoti sulīgi.

Kā pagatavot slinki pildītus kāpostus cepeškrāsnī – divas veiksmīgas receptes / My kolāža, YouTube ekrānšāviņš

Ja jums nav vēlēšanās vai iespēju gatavot parastus pildītus kāpostus, pamēģiniet pagatavot laiskus. Tie nav jāaptin kāpostos, tāpēc gatavošanas process (neskaitot cepšanu) aizņem ne vairāk kā 15 minūtes. Un paši produkti iznāk sulīgi, sātīgi un daudz garšīgāki nekā kotletes.

Zinot, kā pagatavot slinki pildītus kāpostus, jūs varēsiet pagatavot greznas vakariņas ar minimālu piepūli. Vispārējais princips ir vienkāršs – sasmalcinātus kāpostus sajauc ar malto gaļu, pēc tam ēdienu cep.

Mājas apstākļos cepeškrāsnī gatavoti slinki pildīti kāposti

Pirms gatavošanas iepriekš uzkarsējiet cepeškrāsni un sagatavojiet dziļu karstumizturīgu cepamo trauku.

Sātīgu, laisku, laisku, cepeškrāsnī ceptu kāpostu pagatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas ir šādas.:

  • pieci simti gramu maltas gaļas;
  • viens sīpols;
  • viens burkāns;
  • divas ēdamkarotes eļļas;
  • trīs simti gramu kāpostu;
  • simts gramus apaļo rīsu;
  • viena ola;
  • viena lauru lapa;
  • sāls, garšvielas, garšvielas pēc garšas;
  • divas ēdamkarotes tomātu pastas;
  • divas ēdamkarotes ūdens;
  • divi simti gramu skāba krējuma.

Rīsus vāra, līdz tie ir pusvārīti (apmēram 10 minūtes). Sarīvē burkānus un smalki sagriež sīpolu. Uzkarsē pannu ar eļļu. Apcep dārzeņus, līdz tie kļūst zeltaini. Sasmalciniet jēlus kāpostus.

Sajauciet malto gaļu ar rīsiem, apceptiem dārzeņiem, kāpostiem un olu. Pēc vajadzības pievieno garšvielas un sāli. Ar samitrinātām rokām veido kotletes vai kotletes. Lēnos pildītos kāpostus izkārtojiet cepeškrāsnī uz cepšanas paplātes vai ietaukotā veidnē.

Mērcei sajauc ūdeni, tomātu pastu un skābo krējumu. Pēc vēlēšanās pievieno garšaugus, ķiplokus vai garšaugus. Pārlej pildītos kāpostus tā, lai tie būtu pilnībā pārklāti. Ievietojiet formā arī lauru lapu.

Lēnos pildītos kāpostus cep cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes 180° temperatūrā. Pēc tam temperatūru paaugstina līdz 220° un cep vēl 5 minūtes, lai veidotos apetītlīga garoziņa.

Lēni pildīti kāposti multikultūrā

Šādi pagatavotam ēdienam ir raksturīgs īpašs maigums. Ja salīdzina abus slinko pildīto kāpostu pagatavošanas veidus, receptei cepeškrāsnī nepieciešams mazāk laika, bet produkti nebūs tik sulīgi.

Sastāvdaļu saraksts ir šāds:

  • trīs simti gramu maltas gaļas;
  • trīs simti gramu kāpostu;
  • astoņdesmit gramus apaļo rīsu;
  • viens burkāns;
  • viens sīpols;
  • viena ola;
  • divas ķiploka daiviņas;
  • viena lauru lapa;
  • divas ēdamkarotes eļļas;
  • sāls, pipari;
  • simt piecdesmit mililitri ūdens;
  • trīs ēdamkarotes skāba krējuma;
  • divas ēdamkarotes tomātu pastas.

Rīsus vairākas reizes noskalojiet, pārlejiet ar verdošu ūdeni un atstājiet uz 20 minūtēm. Kāpostus sasmalcina nelielos kvadrātiņos. Sīpolu sasmalcina un burkānus sarīvē. Gatavojiet eļļā “Fry” režīmā apmēram 10 minūtes.

Lasīt arī:

Iejauc malto gaļu ar olu, rīsiem, ceptiem dārzeņiem un sasmalcinātiem ķiplokiem. Garšojiet ar garšvielām. Pildītos kāpostus veido jebkurā formā. Atsevišķi sajauc mērces sastāvdaļas – ūdeni, skābo krējumu un tomātu pastu.

Gatavojiet slinku pildītu kāpostu multikultūrā režīmā “sautējums” vai “putra”. Trauka apakšā ielej karoti eļļas, izkārto produktus un ielej mērci. Ielieciet arī lauru lapu. Gatavojiet ēdienu zem aizvērtā vāka apmēram 60 minūtes.

Iespējams, jūs interesēs arī jaunumi:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai