Spilgtas un vieglas uzkodas recepte svētku galdam.
Saite kopēta
Siļķes uzkoda – recepte / kolāža: My, foto: depositphotos.com/
Ja jums nav daudz laika gatavot sarežģītas uzkodas Jaungada galdam, tad pamēģiniet pagatavot uzkodu ar siļķi un krēmīgām bietēm. Šis ēdiens ir ātri pagatavojams un vēl ātrāk aiziet no galda.
Starp citu, šādai uzkodai iesakām izmantot viegli sālītas siļķes fileju, ziņo My ar atsauci uz olga_riabenko.
Piedeva ar siļķi svētku galdam – recepte
Sastāvdaļas:
- Izplatīšanās:
- Vārītas vai ceptas bietes – 1 gab;
- Vārīta ola – 1 gab;
- Vārīti kartupeļi (mazi) – 1 gab;
- Ķiploki – 1 daiviņa;
- Rieksti – 50 g;
- Majonēze vai skābais krējums – 1,5 ēd.k;
- Sāls, pipari
- Papildaprīkojums:
- Siļķe – 300 g:
- Maize
- Dilles
Bietes un kartupeļus vāra vai cep, līdz tie kļūst mīksti, vāra cieti vārītu olu.
Ielieciet blenderī visas ziedei paredzētās sastāvdaļas un saputojiet līdz viendabīgai masai.
Ielieciet maisījumu konditorejas maisiņā vai konditorejas maisiņā.
Sagrieziet maizi šķēlītēs, uz tām uzsmērējiet ziežamo masu.
Virspusē uzliek siļķes šķēlītes un dilles zariņus.
Labas apetītes!
Noskatieties videoklipu par to, kā pagatavot uzkodu ar siļķi:
Jums varētu būt interesanti:
Par personu: olga_riabenko
olga_riabenko ir populāra ukraiņu ēdienu blogere Instagram, Master Chef 12 superfināliste. Bloga autore regulāri publicē ekskluzīvas izsmalcinātu ēdienu receptes. Olgas_riabenko blogu ir abonējuši vairāk nekā 170 tūkstoši sociālo tīklu lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

