Tikai ar trim naža triepieniem: kā ātri nomizot un sagriezt papriku

Kāds šefpavārs izmēģinājis foršu dzīvesprieku, ar kuru paprikas sagriešana šķēlēs aizņems ne vairāk kā 10 sekundes.

Saite kopēta

Vieglākā paprika mizošanas metode / Kolāža: My, foto: ekrānšāviņi no videoieraksta

Jūs uzzināsiet:

  • Kā pareizi sagriezt papriku
  • Ko darīt, lai nevajadzētu mizot papriku no sēklām?

Paprika ir būtiska sastāvdaļa daudzos ēdienos, piešķirot tiem sulīgu un saldu garšu. Tomēr papriku sagriešana un mizošana no sēklām parasti sagādā grūtības.

Taču My ir uzzinājis par kādu slepenu triku, pateicoties kuram papriku var nomizot un sagriezt tikai ar trim naža sitieniem. Ukraiņu šefpavārs un blogeris Analogijs Dobrovoļskis izmēģināja šo metodi vietnē TikTok.

Kā sagriezt papriku tā, lai nebūtu jāloba no sēklām?

Kā zināms, paprikas augšā ir daudz mazu sēkliņu. Lai tās neizkaisītos pa visu tās virsmu, ir svarīgi dārzeņu pareizi sagriezt. Lai to izdarītu, novietojiet papriku uz dēlīša ar augšējo daļu uz leju un ielieciet iegarenajās pusēs iegriezumus, parasti trīs vai četrus.

Pēc tam viegli atlauziet katru pipara gabaliņu, un tā pamatni ar sēklām vienkārši izmetiet. Atliek tikai atbrīvoties no baltās plēves uz gabaliņiem, kas aizņem dažas sekundes.

Noskatieties video par to, kā ātri sagriezt papriku:

Citas ziņas:

Par personu: Anatolijs Dobrovolskis

Anatolijs Dobrovolskis ir ukraiņu šefpavārs, zīmola šefpavārs kafejnīcā SOFi Spānijas pilsētā Benidormā. Sociālajos tīklos šefpavārs publicē arī videoklipus, kuros izmēģina kulinārijas dzīves gudrības. Viņa Instagram lapai seko vairāk nekā 4,7 miljoni lietotāju.

Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai