Čaumala nokļūs pati: šefpavārs pastāstīja, kā ātri nomizot cieti vārītas olas.

Ja zināt vienu triku, cieti vārītu olu mizošana aizņems tikai dažas sekundes.

Saite kopēta

Šefpavārs ieteica labāko vārītu olu mizošanas metodi / Kolāža: My, foto: depositphotos.com, ekrānšāviņš no video

Jūs uzzināsiet:

  • Vai vārītas olas var nomizot ar karoti?
  • Kā viegli nomizot čaumalas no cieti vārītām olām, nesasmērējot rokas?

Cieti vārītas olas ne vienmēr ir viegli nomizot no čaumalas, jo tā bieži vien atdalās mazos gabaliņos. Tā rezultātā ola zaudē savu perfekto formu, un viss mizošanas process aizņem daudz laika.

Tomēr Mys noskaidroja, kā atrisināt šo problēmu, izmantojot vienu galda piederumu, kas katram ir mājās. Ukraiņu šefpavārs Anatolijs Dobrovoļskis dalījās ar savu TikTok lifehack, kā ar to ātri nomizot olas.

Kā ātri nomizot čaumalu no cieti vārītām olām

Šefpavārs apgalvo, ka daudz ātrāk un vieglāk ir nomizot cieti vārītas olas nevis ar rokām, bet gan ar parastu ēdamkaroti.

Vispirms ar karoti olu jāuzklapē no visām pusēm un pēc tam no vienas puses uzmanīgi jānoņem čaumalas mala. Atliek tikai ritināt olu, un voila – tās mizošana aizņem apmēram 8 sekundes.

Noskatieties video par to, kā ātri nomizot cieti vārītas olas:

Lasiet arī:

Par personu: Anatolijs Dobrovolskis

Anatolijs Dobrovolskis ir ukraiņu šefpavārs, zīmola šefpavārs kafejnīcā SOFi Spānijas pilsētā Benidormā. Sociālajos tīklos šefpavārs publicē arī videoklipus, kuros izmēģina kulinārijas dzīves gudrības. Viņa Instagram lapai seko vairāk nekā 4,7 miljoni lietotāju.

Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai