Šādi salāti ar ananasiem, kurus jūs noteikti neesat gatavojis: neparasti, bet ļoti garšīgi.

Šie izsmalcinātie salāti ar ananāsiem ikvienu iekaro ar savu perfektu garšu harmoniju.

Izmēģiniet salātus ar ananāsiem un vistas krūtiņu – klasiska recepte, kas iekaroja visus / kolāža My, foto depositphotos.com, ekrānšāviņš YouTube

Daudzos svētkos ir salāti ar vistas gaļu un ananāsiem – no pirmā acu uzmetiena dīvains duets, kas ir iekarojis miljoniem. Saldie augļi un sātīgā gaļa lieliski papildina viens otru. Tikpat populārs ir variants ar krabju nūjiņām – gan maigs, gan eksotisks.

Esam apkopojuši vairākas nebanālu ananāsu salātu receptes, kuras jūs noteikti vēl neesat izmēģinājuši. Šajos ēdienos ir ideāls garšu līdzsvars.

Slāņaini salāti ar vistu un ananāsiem

Šīs receptes pamatā ir tikai četras galvenās sastāvdaļas. Gaļai un augļiem pievienojam arī raudzētus riekstus un mīksto sieru.

Sagatavojiet šādus produktus:

  • 2 vistas filejas;
  • 50 grami valriekstu;
  • 150 grami ananāsu;
  • 100 grami siera;
  • 3 ēdamkarotes majonēzes.

Riekstus sasmalcina ar nazi. Liek uz karstas, sausas pannas un, nepārtraukti maisot, grauzdē, līdz tie kļūst zeltaini. Var iegādāties jau apgrauzdētus. Gaļu izvāriet, atdzesējiet un sagrieziet kubiņos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Salātus ar ananāsiem un vistas gaļu saliek no šādām kārtām: fileja, ananāsi, rieksti, siers. Katru produktu, izņemot pēdējo, apsmērē ar majonēzi. Pirms pasniegšanas dekorējiet pēc saviem ieskatiem.

Salāti ar kūpinātu vistu un ananāsiem

Šis ēdiens ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs, jo satur vairāku veidu dārzeņus. Lai gan tajā ir diezgan daudz produktu, tie visi labi sader kopā.

Salātu sastāvs ir šāds:

  • 250 grami kūpinātas filejas;
  • 200 grami ananāsu;
  • 200 grami kukurūzas;
  • 180 grami Pekinas kāpostu;
  • 1 burkāns;
  • 2 olas;
  • 100 g siera;
  • 4 ēdamkarotes majonēzes.

Uzvāra olas un burkānus un sarīvē tos uz rupjas rīves. No kāpostu lapām izņemiet cieto vidu un smalki sagrieziet zaļo daļu. Vistas gaļu sagriež šķēlēs un ananāsus sagriež kubiņos. No kukurūzas notecina marinādi. Sieru smalki sarīvē.

Salātus ar ananāsiem un kūpinātu vistu saliek no šādām kārtām, kas pārklātas ar majonēzi: ananāsi, kūpināta vista, burkāni, olas, kukurūza, siers, Pekinas kāposti. Ja vēl ir palikuši ananāsu loki, ar tiem rotā ēdienu virsū. Ja vēlaties, varat vienkārši sajaukt visas sastāvdaļas salātu bļodā – tas iznāks ne tik skaisti, bet ne mazāk garšīgi.

Salāti ar ananāsu sieru un vistas krūtiņu / foto depositphotos.com

Salāti ar krabju nūjiņām un ananāsiem

Šī ēdiena sastāvs ir pazīstams ikvienam, bet pikantums slēpjas neparastajā pagatavošanas metodē. Sastāvdaļas ir ļoti smalki sarīvētas, lai radītu īpaši maigu, gaisīgu garšu.

Lietojiet šos produktus:

  • 120 grami krabju nūjiņu;
  • 100 grami ananāsu;
  • 80 grami kukurūzas;
  • 100 grami siera;
  • 3 olas;
  • 1 sīpols;
  • 1 ēdamkarote etiķa;
  • 3 ēdamkarotes majonēzes.

Izvāriet un atdzesējiet olas. Sīpolus sasmalcina ļoti smalki un pārlej ar verdošu ūdeni un etiķi, lai noņemtu rūgto garšu. Uz rīves ar mazākajiem caurumiem atsevišķi sarīvē sieru, krabju nūjiņas, baltumus un dzeltenumus. Paliktņus sajauc ar karoti majonēzes un baltumiem, bet sieru – ar majonēzi un dzeltenumiem.

Lasiet arī:

Salāti ar ananāsiem un kukurūzu sastāv no šādiem slāņiem: krabju olbaltumvielu masa, ananāsu kubiņi, kukurūza, sīpoli, siera un dzeltenuma masa.

Salāti ar garnelēm un ananāsiem

Šis gardēžu ēdiens ir lieliski piemērots brīvdienām.

  • 250 grami garneļu;
  • 200 grami ananāsu;
  • 100 grami siera;
  • 1 ķiploka daiviņa;
  • 40 g majonēzes;
  • sāls, pipari, garšvielas pēc garšas.

Garneles izvāriet vai apcepiet sviestā. Ananāsus sasmalcina. Sieru un cieti vārītas olas smalki sarīvē. Izspiediet ķiplokus caur presi. Visas sastāvdaļas sajauc salātu bļodā un salātus ar ananāsiem pasniedz ar šampanieti vai dzirkstošo vīnu.

Iespējams, jūs interesēs arī jaunumi:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai