Piedevas recepte Jaungada galdam.
Saite kopēta
Kartupeļu kastrolis – recepte / kolāža: My, foto: depositphotos.com/
Interesanta un veiksmīga recepte ceptu kartupeļu ar sēnēm un vistas gaļu pagatavošanai uz Jaungada galda. Šāds ēdiens būs īsts atradums, jo tas var kļūt par piedevu un galveno ēdienu vienlaikus.
Starp citu, vistas gaļas vietā var izmantot arī tītara fileju, ziņo My ar atsauci uz mariiam_foodblog.
Kartupeļi Jaungada galdam – recepte
Sastāvdaļas:
- Krējuma siers
- Kartupeļi – 6-8 vidēji lieli kartupeļi
- Vistas fileja – 300 grami
- Sīpols – 1 gab.
- Burkāni – 1 gab.
- Sēnes – 300 g
- Sāls, pipari, garšvielas kartupeļiem
Kartupeļus sagriež šķēlītēs, sāli, piparus un pievieno kartupeļu garšvielas pēc garšas, kartupeļus ievieto cepšanas formā.
Filejas fileju sagriež gabaliņos, pievieno sinepes, rīvētu sīpolu, majonēzi, sāli, samaisa un nosūta pie kartupeļiem.
Sīpolus sagriež kubiņos, burkānus sarīvē un apcep augu eļļā, pievieno krējuma sieru, nosūta visu uz vistas filejas.
Virsū liek sēnes, apsedz formu ar foliju un cep 190 grādos 1 stundu un 20 minūtes.
Noņemiet foliju un turiet trauku cepeškrāsnī vēl 10 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
Labas apetītes!
Noskaties video, kā pagatavot kartupeļus Jaungada galdam:
Jums varētu būt interesanti:
Par personu: mariiam_foodblog
mariiam_foodblog ir populāra ukraiņu pārtikas blogere Instagram, kas dalās ar savām iecienītākajām izmēģinātajām un pārbaudītajām receptēm. Mariiam_foodblog ir abonējuši vairāk nekā 11 tūkstoši sociālā tīkla lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, lūdzu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

