Labākais pankūku pildījums – es to ēdu katru dienu un man nekad nav garlaicīgi: garšo labāk nekā restorānos.

Šīs pankūkas ir tik gardas, ka šī recepte noteikti kļūs par jūsu iecienītāko.

Pankūkas ar šķiņķi un sieru / kolāža My, foto depositphotos.com

Pildītas pankūkas – universāls ēdiens, kas nenogurst, lai arī cik reizes to gatavotu. Tās ir gan sātīgas, gan vienkārši pagatavojamas. Mēs iesakām pagatavot pārsteidzošus rullīšus ar sieru un šķiņķi – šāds pildījums pankūkām ir vispopulārākais restorānos. To recepte noteikti kļūs par jūsu iecienītāko.

Pankūkas ar šinka un sieru

Sagatavojiet pankūku mīklu, kā vien vēlaties. Mēs iesakām pagatavot plānas pankūkas uz piena, kas garantēti izdosies jau pirmajā reizē.

Pildījumam būs nepieciešami šādi produkti:

  • divi simti gramu šķiņķa, šinka vai balik;
  • simt piecdesmit gramus siera;
  • simts gramus majonēzes;
  • garšaugu saišķi;
  • sāls, pipari un citas garšvielas pēc garšas.

Gaļu sagriež nelielos kubiņos. Garšaugus sasmalcina ar nazi, bet sieru sarīvē uz rīves ar maziem caurumiem. Sastāvdaļas sajauc un pēc vēlēšanās sāli un piparus. Katru pankūku plānā kārtā apsmērē ar majonēzi, uz malas uzliek pildījumu un satin stingros rullīšos.

Pēc tam pankūkas ar šinka un sieru ir gatavas ēšanai, bet tās var papildus apcept uz pannas ar sviestu 3-4 minūtes no katras puses vai cept cepeškrāsnī 10 minūtes. Tad produktiem būs apetīti rosinoša kraukšķīga garoziņa un siers iekšpusē izkusīs.

Pankūkas ar šķiņķi, sieru un tomātiem

Šādi produkti iznāk “svaigāki” un sulīgāki. Ja iespējams, labāk izmantot lauku tomātus.

Sagatavojiet šādas sastāvdaļas:

  • divi simti piecdesmit grami šķiņķa;
  • viens liels tomāts;
  • simts gramus siera;
  • viena ķiploka daiviņa;
  • divas ēdamkarotes skāba krējuma.

Sagrieziet tomātu un gaļu šķēlēs, un sarīvējiet sieru. Ķiplokus izspiež caur presīti. Sasmalciniet garšaugus. Sajauc visus produktus, pildījumu papildinot ar skābo krējumu, lai tas būtu sulīgs. Sāls un pipari. Pankūkas aptin ar činka un pasniedz karstas.

Lasīt arī:

Pankūkas ar šķiņķi un olu

Sātīga un olbaltumvielām bagāta uzkodas versija ir piemērota gan svētku galdam, gan ikdienai.

Sastāvdaļu saraksts ir šāds:

  • simt piecdesmit grami šķiņķa;
  • trīs olas;
  • trīs ēdamkarotes majonēzes vai skābā krējuma;
  • garšvielas un sāls.

Uzvāriet cieti vārītas olas un sagrieziet tās stienīšos kopā ar cūkgaļu. Sajauc ar majonēzi un sāli. Pankūkas ar šķiņķi pasniedz ceptas vai ceptas – tā ir garšīgāk.

Jums varētu būt interesanti arī jaunumi:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai