Gardu mājās gatavotu kabaču kaviāru recepte.
Saite kopēta
Ķirnešu ikri – recepte / kolāža: My, foto: depositphotos.com/
Piedāvājam jums pagatavot maigos kabaču ikrus ar šādam ēdienam neparastu sastāvdaļu. Šajā receptē kaviāram pievieno majonēzi, kas padara ēdienu apetītīgāku un sātīgāku.
Starp citu, tomātu pastas vietā var izmantot tomātus, kurus pirms tam ir nepieciešams nomizot, ziņo Mys ar atsauci uz valway_ka.
Jūs varētu interesēt: Viss noslēpums slēpjas marinādē: ideāli marinētu kāpostu recepte.
Ķirbīšu ikri ar majonēzi – recepte
Sastāvdaļas:
- 1 kg cukini
- 200 g sīpolu
- 100 g burkānu
- 3-4 ķiploka daiviņas
- 2 ēd.k. tomātu pastas
- 1 tējkarote sāls
- 3 tējk cukura
- 100 g majonēzes
Katliņā uzkarsē augu eļļu, tajā apcep sasmalcinātus sīpolus, burkānus un ķiplokus.
Pievieno tomātu pastu un tur uz uguns vēl 1-2 minūtes.
Smalki sagriež kabačus un pievieno katlam.
Sajauc visas sastāvdaļas un vāra uz lēnas uguns zem vāka, maisot.
Kaviāru sasmalcina ar blenderi, ieber sāli, garšvielas, uzvāra un ir gatavs.
Labas apetītes!
Noskaties video, kā pagatavot kabaču ikrus:
Jums varētu būt interesanti:
Par personu: valway_ka
valway_ka ir populāra ukraiņu kulinārijas blogere sociālajā tīklā Instagram. Bloga autore regulāri publicē ekskluzīvas izsmalcinātu ēdienu receptes. Valway_ka ir abonējuši vairāk nekā 86 tūkstoši sociālā tīkla lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.