Bez piena un olām: neticami garšīgu un oriģinālu pankūku recepte.

Brīnišķīgu marokāņu pankūku recepte.

Saite kopēta

Interesantas, bet ļoti garšīgas pankūkas / Kolāža: My, foto: ekrānšāviņi no video

Pankūkas ir daudzu cilvēku iecienīts ēdiens. Taču ne vienmēr mājās tam ir visas nepieciešamās sastāvdaļas. Taču tas nenozīmē, ka pankūkas nevar pagatavot, piemēram, bez olām un piena.

Mys uzzināja gardu marokāņu pankūku recepti. Ar to TikTok vietnē viktoriia_chui dalījās ukraiņu blogere Viktorija.

Tevi varētu interesēt: Kad esi pārāk slinks gatavot: recepte gardām vakariņām 15 minūtēs.

Marokas pankūkas – recepte

Sastāvdaļas:

  • Mannas putraimi 125 g
  • Milti 30 g miltu
  • Cukurs 2 ēd.k.
  • Vaniļa
  • Sausais raugs 1 tējkarote.
  • Raugs 1 tējkarote.
  • Ūdens 250 ml
  • Eļļa 1 ēd.k. Eļļa 1 ēd.k.

Lai pagatavotu pankūkas, vispirms labi jāsajauc mannas putraimi, milti, cukurs, vaniļa, sausais raugs un ieraugs. Tad pievieno siltu ūdeni, visu samaisa un atstāj noslēgtu masu uz 15-20 minūtēm.

Kad paredzētais laiks ir beidzies, mīklai pievieno eļļu, lai pankūkas nepieliptu pie pannas. Pēc tam pankūkas atliek tikai cept uz lēnas uguns.

Svarīga nianse ir tā, ka marokāņu pankūkas jācep tikai no vienas puses. Kad tās ir gatavas, var ielikt pildījumu pankūkas iekšpusē un saspraust kopā kā pelmeņus.

Labas apetītes!

Noskaties video, kā pagatavot pankūkas bez piena un olām:

Jums varētu būt interesanti:

Par personu: viktoriia_chui

viktoriia_chui ir ukraiņu blogere, kas dalās ar ātrām un vienkāršām receptēm, kā arī kulinārijas lifehacks vietnē TikTok, YouTube, Telegram un Instagram. Blogeres lapām seko vairāk nekā 28 tūkstoši lietotāju.

Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai