Vienkārša biezpiena pīrāga recepte, kas nāks palīgā neplānotu viesu gadījumā.
Saite kopēta
Vienkārša, bet ļoti garšīga pīrāga recepte rudenim / Kolāža: My, foto: ekrānšāviņi no video.
Kad viesi ir uz durvju sliekšņa, bet mājās nav nekā garšīga, pirmajā acu uzmetienā ir grūti īsā laikā pagatavot kaut ko izsmalcinātu. Tomēr situāciju glābs lieliska biezpiena pīrāga recepte.
Kā uzzināja Mys, TikTok vietnē justinaaa_d ukraiņu blogere Justina pastāstīja, kā no vienkāršām sastāvdaļām pagatavot neticami garšīgu desertu, kas ar savu garšu iekaros ikvienu.
Varbūt Jums interesē arī: Ideāls slinks ēdiens vakariņām: vienkārša recepte.
Biezpiena kūka – recepte
Sastāvdaļas:
- Olas 2 gab.
- Cukurs puse tases
- Vaniļas cukurs
- Sviests 60 ml
- Piens 60 ml
- Milti 250 g miltu
- raugs
Pildījumam:
- Mājas biezpiens 300 g
- Cukurs puse tases
- Kukurūzas ciete 1 ēd.k.
- Krējums
Vispirms ir jāsagatavo pīrāga mīkla. Bļodā ar mikseri saputojiet olas ar cukuru un vaniļas cukuru, līdz maisījums dubultojas un kļūst balts.
Tad pievieno pienu, sviestu un atkal visu labi saputo ar mikseri. Pēdējais, kas jāpievieno topošajai mīklai, ir milti un cepamais pulveris.
Kad masa būs labi saputota ar mikseri, var sākt gatavot biezpiena pildījumu. Lai to izdarītu, biezpienu, cukuru, cieti un krējumu ar blenderi saputo līdz viendabīgai masai.
Pēdējais solis ir kūku veidošana. Cepšanas formā ievietot pergamentu un vispirms iepildīt mīklu, pēc tam ar konditorejas maisiņu izklāt virspusē biezpiena maisījumu.
Cepiet biezpiena pīrāgu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 40-50 minūtes.
Labas apetītes!
Noskaties video, kā pagatavot biezpiena pīrāgu 15 minūtēs:
Jums varētu būt interesanti:
Par avotu: justinaaaaaaaaa_d
justinaaaaaaaaa_d ir ukraiņu blogeres Justinas TikTok lapa, kurā viņa stāsta par savu dzīvi, bērnu aprūpi un dalās ar noderīgiem padomiem un garšīgu ēdienu receptēm. Blogeres lapu ir abonējuši vairāk nekā 8 tūkstoši lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.