Ko darīt, kad sāls ir fosilizējusies: slepenais dzīvesprieks, kas atrisinās šo problēmu

Viena manipulācija ar sāls maisītājiem atrisinās sacietējušās sāls problēmu.

Kopēta saite

Kāpēc likt rīsus sāls spainītī / Kolāža: My, foto: pixabay, ekrānšāviņš no video

Jūs uzzināsiet:

  • Kāpēc sāls sacietē sāls tvertnē
  • Ko pievienot sāls maisījumam, lai sāls paliktu kraukšķīga?

Daudzi cilvēki ir pieredzējuši, ka pēc ilgstošas sāls uzglabāšanas tā ir kļuvusi petrificēta. Šādu sāli vairs nav iespējams lietot. Taču, lai novērstu tās atkārtotu sacietēšanu, var izmantot vienu triku.

Jūs varētu interesēt: Ko pievienot pannai, lai cepti kartupeļi iznāktu kraukšķīgi – lifehack.

Mys uzzināja to kafejnīcu un restorānu noslēpumu, kas atrodas jūras krastā. Sāls tur uzreiz sacietē, bet ukraiņu blogere Viktorija Kiktenko vietnē TikTok pastāstīja, kā iestādes atrisina šo problēmu.

Ko pievienot sāls maisījumam, lai sāls neakmeņveidīgi nesakalst.

Viktorija norādīja, ka, lai neitralizētu mitrumu sālsmilcēs, daudzos uzņēmumos iekšā liek dažus rīsu graudiņus. Šādā veidā sāls paliek drupana, bet rīsi uzsūc lieko mitrumu.

“Lai sāls nekļūtu “gabaliņveida”, tai vienkārši pievieno rīsus.” Un viss, draugi. Tas ir ļoti vienkārši. Lai gan šeit (piekrastē – Myā) ir daudz ūdens, un attiecīgi mitrums ir ļoti liels,” stāsta blogeris.

Noskatieties video par to, kāpēc kafejnīcās sāls spainī ieber rīsus:

Lasiet arī:

Par personu: Viktorija Kiktenko

Viktorija Kiktenko ir ukraiņu blogere, kura ar segvārdu kik_vika_ sociālajos tīklos dalās ar video par personīgo dzīvi, ēdienu gatavošanu un noderīgiem dzīves hakiem. Blogeres Instagram lapai seko vairāk nekā miljons lietotāju.

Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai