Viena pieejama sastāvdaļa piešķirs kartupeļiem patīkamu kraukšķīgumu.
Saite kopēta
Perfektu ceptu kartupeļu noslēpums / Kolāža: My, foto: ekrānšāviņi no video
Jūs uzzināsiet:
- Ko pievienot pannai pirms kartupeļu cepšanas?
- Kā pagatavot kraukšķīgus ceptus kartupeļus
No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka kartupeļus cept var ikviens. Taču bieži vien tie kļūst mīksti, izkūst un nekļūst kraukšķīgi. Lai novērstu šo problēmu, varat izmantot interesantu hakeru.
Jūs varētu interesēt: Jūs nevarat atšķirt vaniļas cukuru no veikalā pirktā: kā pagatavot vaniļas cukuru mājas apstākļos.
My uzzināja, ka ar kraukšķīgu ceptu kartupeļu, kas vienmēr tur savu formu, noslēpumu TikTok cristik_crazy_food dalījās ukraiņu blogere Kristina Bortnik.
Ko pievienot pannai kartupeļu cepšanai
Kristīna norādīja, ka kraukšķīgumu kartupeļiem piešķirs ļoti vienkārša un pieejama sastāvdaļa. Runa ir par miltiem. Ir vajadzīga tikai viena ēdamkarote.
Kad eļļa pannā ir labi uzsildīta, pievienojiet tai miltus un labi samaisiet, lai nebūtu gabaliņu. Tad eļļā var likt cepšanai kartupeļus, un tie iznāks neticami garšīgi un kraukšķīgi.
Noskaties video, kā pagatavot kraukšķīgus kartupeļus:
Lasiet arī:
Par personu: Christina Bortnik
Kristina Bortņika ir ukraiņu blogere, TikTok lapas cristik_crazy_food autore, kurā viņa publicē video par savu dzīvi, kā arī receptes un kulinārijas lifehacks. Kristinas lapu ir abonējuši vairāk nekā 7 tūkstoši lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, lūdzu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.