Dievišķo skābo tomātu recepte: galvenais noslēpums ir sālījumā.

Viena vienkārša sālījumā esoša sastāvdaļa padarīs jūsu tomātus neticami aromātiskus un gardus.

Kopēta saite

Skābo tomātu recepte / Kolāža: My, foto depositphotos.com

Konservēšanas sezona jau tuvojas noslēgumam, taču vēl ir laiks, lai pagatavotu iecienītos skābos tomātus. My atrada vienkāršu neticami garšīgu skābo tomātu recepti ar kādu slepenu sastāvdaļu.

Ukraiņu kulinārijas YouTube bloga “Smachna zdorovaya iza” autors pastāstīja, cik vienkārši ir sagatavot skābos tomātus ziemai.

Mēs iesakām arī pagatavot mājas skābos ābolus dažu minūšu laikā.

Produkti 3 litru burkā:

  • ūdens – 1,5 litri;
  • sāls – 1,5 ēd.k. litra;
  • cukurs – 3 ēd.k;
  • sinepju pulveris – 1,5 ēd.k. l.

Gatavošanas process

Uz burkas vai plastmasas trauka dibena izvietojiet mārrutku lapas un dilles zariņus, bet uz tiem – tomātus.

Sālījumam vispirms uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un sinepju pulveri. Labi samaisa, lai viss izšķīdinātu.

Tomātus pārlej ar sālījumu un pārklāj ar vāku.

Atstājiet tomātus uz divām dienām istabas temperatūrā un pēc tam ievietojiet tos ledusskapī.

Labas apetītes!

Kā pagatavot skābus tomātus – skaties video:

Citas receptes:

Par YouTube kanālu: “Delicious Healthy Food”

“Delicious Healthy Food” ir YouTube kanāls, ko vada sieviete vārdā Olga. Viņa dalās ar vienkāršām veselīga ēdiena receptēm, kas uztur ķermeni slaidu un enerģijas pilnu. Kanālu ir abonējuši vairāk nekā 6,5 tūkstoši lietotāju.

Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai