Veiksmīga uzturvielām bagātas Kharcho zupas recepte.
Saite kopēta
Kharcho zupa – recepte / kolāža: My, foto: depositphotos.com/
Īsts atradums pusdienām aukstās rudens dienās – Kharcho zupa. Piedāvājam jums veiksmīgu šī ēdiena recepti, kas dažādos jūsu ēdienkarti un iepriecinās jūsu gaumi.
Starp citu, šai zupai nevajag taupīt zaļumus, Mys ziņo ar atsauci uz valway_ka.
Jūs varētu interesēt: Īsta bumba: ne tikai makaroni, bet īsts meistardarbs vakariņām.
Kharcho zupa – recepte
Sastāvdaļas:
- Liellopu gaļa ar kauliem – 800 g
 - Sīpoli
 - Sviests un augu eļļa
 - Tomātu pasta – 1 ēd.k.
 - Tomāti savā sulā
 - Adžika – 1 ēd.k.
 - Valrieksti – 2 ēd.k.
 - Čilli
 - Burkāni – 1 gab.
 - Sāls, pipari, hopli-suneli, lauru lapa, piparu graudiņi pēc garšas.
 - Rīsi – 1 ēdamkarote uz litru šķidruma
 
Vāra liellopu gaļu ar sīpolu, burkānu, lauru lapu un piparu graudiņiem, līdz tā kļūst mīksta.
Atdaliet gaļu no kaula, sagrieziet gabaliņos un atdodiet atpakaļ buljonā, izņemiet sīpolus un burkānus.
Pirmie ēdieni / infografika: My
Pannā uzkarsē augu un sviesta eļļu, apcep sasmalcinātu sīpolu, tomātu pastu, tomātus, sasmalcinātus riekstus, adžiku un garšvielas.
Gaļai pievieno cepeti, rīsus un 15 minūtes vāra uz vidējas uguns.
Gatavošanas beigās var pievienot ķiplokus.
Ļaujiet zupai ievilkties, pasniedziet ar zaļumiem.
Labas apetītes!
Noskaties video, kā pagatavot Kharcho zupu:
Jums varētu būt interesanti:
Par personu: valway_ka
valway_ka ir populāra ukraiņu kulinārijas blogere sociālajā tīklā Instagram. Bloga autore regulāri publicē ekskluzīvas izsmalcinātu ēdienu receptes. Valway_ka ir abonējuši vairāk nekā 86 tūkstoši sociālā tīkla lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

