Neticami garšīgu sviestmaižu recepte.
Saite kopēta
Kā pagatavot karstās sviestmaizes ar vistu un ananāsiem / Kolāža: My, foto: ekrānšāviņi no video
Karstās sviestmaizes ir ātrs un garšīgs ēdiens, ko parasti gatavo brokastīs. Bet, ja jums jau ir apnikusi desa kā sviestmaižu pildījums, varat tās pagatavot pavisam jaunā veidā.
Mys uzzināja recepti ātri pagatavojamām un neticami garšīgām sviestmaizēm ar vistas gaļu un ananāsiem. Ar to TikTok vietnē dalījās ukraiņu blogere Lilija liliia_revehuk.
Jūs varētu interesēt: pazudīs pirmie no galda: šikā apētera recepte no sēnēm.
Vistas un ananāsu sviestmaizes – recepte
Sastāvdaļas:
- Vistas stilbiņi 350 g
 - Konservēti ananasi 250 g
 - Krējuma siers 130 g
 - Cietais siers 200 g
 - Kūpināta paprika 1 tējkarote.
 - Kaltēti ķiploki 1 tējkarote.
 - Sāls
 - Augu eļļa 1 ēd.k.
 - Apcep maizi 12 gab.
 
Vispirms vistas ciskas šķiņķīšus sagriež gabaliņos, pievieno tiem garšvielas, eļļu un nosūta uz labi sakarsētas pannas. Gaļu cep 4-5 minūtes uz liela karstuma.
Pēc tam sagriež ananāsus kubiņos un sarīvē cieto sieru. Bļodā sajauc vistas stilbiņus, ananāsus, sieru un krējuma sieru un labi samaisa.
Nākamais solis ir uz pergamenta paplātē izklāta cepamā plāceņa uzlikt grauzdētu maizi, uz tās uzlikt pildījumu un pēc tam 8-10 minūtes sūtīt topošās karstās sviestmaizes 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
Labas apetītes!
Noskatieties video, kā pagatavot karstas vistas sviestmaizes:
Jums varētu būt interesanti:
Par personu: liliia_revehuk
liliia_revehuk ir ukraiņu blogere Lilija, kura savos sociālajos tīklos dalās ar ātrām un vieglām receptēm katrai dienai. TikTok vietnē blogeres lapai seko vairāk nekā 8 tūkstoši lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

