Pasakains izplatīšanās: forshmak pavisam jaunā receptē

No vienkāršām sastāvdaļām pagatavota brīnišķīga uzzieda recepte.

Saite kopēta

Foršmaks – recepte / kolāža: My, foto: depositphotos.com/

Piedāvājam jums leģendārā foršmaka recepti ar jaunām sastāvdaļām, šī versija nedaudz atšķiras no klasiskās, bet ēdiena struktūra būs vēl labāka. Foršmaku var pasniegt uzsmērētu uz maizes, grauzdiņos vai groziņos, tas ir piemērots pat ne svētku galdam.

Starp citu, ēdienam spilgtumam var pievienot nedaudz svaigu diļļu, ziņo Mys ar atsauci uz tanya_akopyan_recepty.

Jūs varētu interesēt: Boršču un buljona vietā: trāpīga rudens zupa, ar kuru tiks galā ikviena mājsaimniece.

Foršmaks jaunā veidā – recepte

Sastāvdaļas:

  • Viegli sālītas siļķes – 250 g
  • Ola – 1-2 gab.
  • Kausēts siers
  • Āboli
  • Vārīti kartupeļi
  • Svaigi sīpoli – ¼ gab.
  • Neliela maizes šķēle
  • Sviests – 50 g

Cieti vārītas olas un kartupeļus vāriet līdz mīkstumam, atdzesējiet.

Blenderī ievieto nomizotu siļķi, olas, sieru, nomizotu ābolu, kartupeļus, sīpolu, maizi un sviestu.

Visu kārtīgi saputo, garnē ar zaļumiem.

Starp citu, dažas saimnieces dod priekšroku tam, ka foršmaku nebauda ar blenderi, bet visas sastāvdaļas smalki sasmalcina.

Labas apetītes!

Noskaties video, kā pagatavot foršmaku:

Jums varētu būt interesanti:

Par personu: tanya_akopyan_recepty

tanya_akopyan_recepty ir populāra ukraiņu kulinārijas blogere Instagram. Bloga autore regulāri publicē ekskluzīvas izsmalcinātu ēdienu receptes. Uz recept_dny_y_tanya_akopyan ir parakstījušies vairāk nekā 107 tūkstoši sociālā tīkla lietotāju.

Ja esat pamanījis kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai