Tikai divas sastāvdaļas palīdzēs atbrīvoties no rūgtuma.
Saite kopēta
Vienkāršs triks, kā atbrīvoties no baklažānu rūgtuma / Kolāža: My, foto: pixabay, ekrānšāviņš no video
Jūs uzzināsiet:
- Kāpēc mērcēt baklažānus
 - Kas palīdzēs noņemt rūgtumu no baklažāniem
 
Baklažāni ir universāls dārzenis, no kura var pagatavot daudzus ēdienus. Taču tam ir viens trūkums – rūgtums, no kura nav tik viegli atbrīvoties, ja nezināt nelielu triku.
Mys noskaidroja, kā ātri un bez lielas piepūles no baklažāniem likvidēt rūgtumu. Ukraiņu blogere Natālija Azarčika dalījās ar atbilstošo TikTok triku.
Kā pareizi mērcēt baklažānus
Blogere raksta, ka baklažāns nebūs rūgts, ja to iemērksiet divu sastāvdaļu šķīdumā. Ir jāsajauc 1,5 litri ūdens un ēdamkarote sāls, pēc tam tajā iegremdējam iepriekš sagrieztus baklažānus.
Atstājam baklažānus šķīdumā uz 60 minūtēm, pēc tam tos var pievienot ēdieniem – tie nedos rūgtumu.
Skatiet video, kā noņemt rūgtumu no baklažāniem:
Lasiet arī:
Par personu: Natalia Azarchik
Natalia Azarchik ir ukraiņu blogere ar segvārdu azarchiknata1020, kura sociālajos tīklos publicē video ar dažādu ēdienu receptēm, kā arī dalās ar auditoriju noderīgos lifehacks. Blogeres lapai vietnē TikTok seko vairāk nekā 150 000 lietotāju.
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

